Forest Residence - Montgomery, Texas

BEFORE

FOREST RESIDENCE

When studio H + H architects was honored with the chance to nenovate the newly purchased home of the Owner of the painting company that they use, we jumped at the opportunity.   Knowing that this client has the option to chose any Architect or designer they want, we knew that we had to knock it out of the park.

‚Äč

As part of the renovation, we ripped out all of the cabinets, demolished the two strange islands, revised a portion of the electrical and removed the tile floor.

 

  Knowing that the clients like to entertain, we provided them with a huge island, installed new lighting and appliances, new countertops, new flooring and of course a new paint job!

AFTER

AFTER

"Go up into the mountains and bring down timber and build the house, so that I may take pleasure in it and be honored." says the Lord. Haggai 1-8